OSEBNI SERVIS VOLVO

Za bolj enostavno življenje

Ustvarili smo nov pristop k servisu, ki poskrbi tako za vas kot za vaše vozilo.

Verjamemo v to, da mora biti servisiranje vašega vozila enostavno. Zato smo na novo iznašli tradicionalno zamisel obiska delavnice. Stare delovne metode smo prepustili preteklosti in ustvarili nov pristop k servisu, ki je hitrejši, bolj učinkovit ter poskrbi tako za vas kot za vaše vozilo.

Hitrejši in preprostejši servis

Zasnovali smo nov pristop k servisiranju vašega vozila. Pristop, ki je hitrejši in bolj učinkovit. Odslej naši tehnični strokovnjaki delajo v skupinah - tako kot na postajališču za dirkalne avtomobile - zaradi česar je večina servisnih del opravljenih v eni uri. Medtem pa se lahko vi v miru sprostite in počakate.

Svoj čas izkoristite najbolje

Medtem ko čakate na svoje vozilo, vas vabimo v dnevni prostor našega salona vozil. V udobnem ambientu z brezplačno Wi-Fi povezavo lahko sežete po pijači, prigrizkih in revijah - vsem, kar potrebujete za kar najbolj prijeten izkoristek časa. In še preden se boste zavedli, bo vaše vozilo servisirano, oprano in spet pripravljeno na vožnjo.

Vaš lastni osebni tehnik

Kmalu bo imel vsak lastnik Volva svojega lastnega Osebnega servisnega tehnika, ki bo poskrbel za vse v zvezi z vozilom - od rezervacij servisnih terminov do izvedbe servisa. In ker boste vsakokrat komunicirali z istim tehnikom, bo vaše želje poznal prav tako dobro kot vaše vozilo.

Povprečna poraba goriva: 4,4 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 117 - 192 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6d-TEMP-ISC. Emisije NOx: 0,0137 - 0,0671 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00011 - 0,00078 g/km, število delcev: 0,08 E+11 – 5,41 E+11. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Cene ne vsebujejo stroška kovinske barve in priprave vozila. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. Več informacij o ponudbi pri pooblaščenem Volvo prodajnem zastopniku. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem